НОВИНИ


Областният управител на Сливен Марин Кавръков връчи грамотите на водещите фирми в региона, сред които е и Техномаш–БИГ АД

На 21 декември 2010 г. в конферентната зала на Областната администрация - Сливен, се състоя церемонията по връчване на грамотите на водещите фирми в област Сливен.

Класацията „Топ 100” е на фирмите от област Сливен или развиващи дейност на територията на областта, които имат най-добри показатели.

Показателите, които са взети предвид, са: печалба, приходи, работни места, инвестиции.

Освен това по същите показатели беше направена и класация „Топ 10” на фирмите от област Сливен по водещи икономически сектори. Местните фирми бяха отличени и по няколко качествени показателя, а именно: иновативни технологии, средна работна заплата и експортна ориентация.

В Топ 100 Техномаш–БИГ АД е класирана на 4-то място в Област Сливен, в Топ 10 в сектор Търговия Техномаш-БИГ АД заема призовото 1-о място сред фирмите в областта.

Областният управител благодари на присъстващите представители на местните фирми, че дори и в лошата икономическа обстановка успяват да осигурят работа и работни заплати на хората. Техните фирми са гръбнакът на икономическия, обществения и културния живот в област Сливен.

Грамота за ефективнна и конкурентоспособна дейност - Топ 100 на фирмите в област Сливен

Грамота за водеща фирма в сектор "Търговия"  - Топ 100 на фирмите в област Сливен

© Copyright Technomash - Created & Powered: Studio IDA