За ТЕХНОМАШ АД

След повече от 15 години опит ние сме водещи в нашата област и развиваме способностите си, за да отговорим веднага и напълно на пазарните изисквания с обширни познания върху технологичните потребности, предлагайки пълни решения, които са доказани ценни инвестиции. “Техномаш” от своето създаване и до днешни дни расте положително нагоре. По-специално в последните пет години, когато компанията ни се трансформира от комерсиална до индустриална и вече е единственият производител в България на бетонови възли, асфалтови бази, пресевни и промивни инсталации, финан-совите ни възможности значително се подобриха и доказват нашата финансова стабилност и кредитна дееспособност. С твърдата увереност в нашите възможности ние се чувстваме горди със своето минало и оптимисти за своето бъдеще.

"Техномаш" АД е една бързо развиваща се, динамична и гъвкава компания. Нашият успех няма тайни. Той се дължи на стремежа ни да произвеждаме изключително качество при безопасни условия на труд и експлоатация – винаги в услуга на партньорите си. Нашите специалисти са на разположение 24 часа всеки ден, във всяка една точка на страната. Независимо колко добри са нашите продукти, услуги, технологии и изпълнение, ние вярваме, че те могат да станат и по-добри. Затова се стремим постоянно към съвършенство и във всичко, което правим, сме отворени за нови идеи и не се страхуваме да поемаме рискове.

НОВИНИ

Обновление на храм „Св.Троица”, с.Крушаре, общ. Сливен

Областният управител на Сливен Марин Кавръков връчи грамотите на водещите фирми в региона, сред които е и Техномаш–БИГ АД

© Copyright Technomash - Created & Powered: Studio IDA