Ролки

Ролките са основни поддържащи и водещи елементи на транспортьорната лента и трябва да поддържат подходящи характеристики на зареждане, уплътняване и надежност и в много трудни условия на околната среда. Различните ролки трябва да се избират така, че да се справят със свръхнатоварването, създавано от обтяга-нето на лентата.

Ролки

   

Ролки за лентови транспортьори със средна мощност

Работата с насипния материал, извършвана от лентови транспортьори, е метод, използван в широка гама производствени процеси с различни изисквания и характеристики. ДугомРули е проектирала и разработила серия решения за хранителната промишленост, бетонови възли, изгаряне на отпадъци и т.н. Това дългосрочно проучване е довело до производството на ролки със средна мощност от 60 до 89 мм диаметър за лентите до 1,200 мм широчина. Серията включва горни ролки, тласкащи ролки и връщащи пръстени.

Ролки за мощни лентови транспортьори

Химическата, металургичната и минната промишленост, а също и заводите и пристанищата, изискват надеждни, здрави и трайни системи, подходящи за изключително сурови условия. За тези условия ДугомРули произвежда много здрави и прецизни ролки, чийто живот е оценен на до 50000 работни часа. Трайността на лагерите е гарантирана от използването на специални уплътнители ERMEX C6, които предлагат най-високото достъпно на пазара равнище на предпазване. Диаметрите варират до 159 мм за ленти до 2000 мм широчина. Серията включва също и ударни ролки и връщащи пръстени, както и вериги от 2-3-4-5 ролки, ролки, специално проектирани за тръбни транспортьори и пластмасови рилки, които са особено подходящи за химическата и солната промишленост.

 
© Copyright Technomash - Created & Powered: Studio IDA